CONCURSUL “CREEAZĂ UN JOC IT PE TEME FINANCIARE”

Autoritatea de Supraveghere Financiară (A.S.F.) organizează împreună cu ASE București – Facultatea de Cibernetică, Statistică și Informatică Economică în cadrul activităților aferente celebrării internaționale a Global Money Week, concursul intitulat „Creează un joc IT pe teme financiare”, având ca principal obiectiv atât încurajarea studenților în a învăța noțiuni aferente pieței financiare nebancare, cât și încurajarea lor spre creația unui instrument modern necesar procesului de educație  financiară.

Lansarea concursului este în data de 27.03.2017, ora 13:30, la Facultatea de Cibernetică, Statistică și Informatică Economică.

Perioada desfășurării acestuia este de 2 luni, respectiv 27.03.2017-27.05.2017, ultima zi de predare al aplicației/jocului IT pe teme financiare fiind 27.05.2017.

Concursul este dedicat studenților și masteranzilor din ASE București – Facultatea de Cibernetică, Statistică și Informatică Economică.

Obiectivele acestui concurs sunt:

  1. promovarea conceptului de educație financiara pentru copii și tineri;
  2. antrenarea și stimularea creativității;
  3. introducerea unor noțiuni de baza legate de domeniul asigurărilor, pensiilor private și piețelor de capital, prin cunoașterea bunelor practici legate de aceste domenii și pentru a învăța modalitățile de protecție a consumatorului de produse și servicii financiare;
  4. formarea unor abilități financiare.

Prezentarea o găsiți AICI.

Înscrierea se poate face la edu@asfromania.ro.