Gala EduFin 2017

În premieră, pentru a reuni eforturile piețelor financiare nebancare depuse pentru creșterea nivelului de educatie financiară în România, ASF va organiza „Gala EduFin a Premiilor în Educație Financiară”. Prima ediție a acestui eveniment va avea loc la Iași în data de 30 martie, orașul care găzduiește prima universitate din România, cu sprijinul Primăriei Municipiului Iași, Inspectoratului Școlar Județean Iași, Universității Al. I. Cuza și Institutului de Studii Financiare.

GALA PREMIILOR EDU FIN

Câștigătorii primei ediții a Galei EduFin 2017 sunt:

 • Premiul special – Profesorul universitar UAIC dedicat educației financiare, votat de studenți – Premiul este acordat UAIC Departamentului de Finanțe, Monedă și Administrație Publică.
 • Premiul special al Inspectoratului Școlar al Județului Iași – Premiul este acordat de IȘJI doamnei profesor Ana Irina Iorga, Liceul Teoretic Dimitrie Cantemir Iași.
 • Premiul Cel mai bun reportaj media de educație financiară – Premiul este acordat de ASF și a fost înmânat de domnul Gheorghe Marcu, membru Consiliu ASF pentru DIGI 24.
 • Premiul special pentru educație financiară nebancară – Premiul este acordat de ASF și a fost înmânat de domnul Gheorghe Marcu, membru Consiliu ASF pentru Ziarul Evenimentul Regional al Moldovei.
 • Premiul Cea mai atractivă publicație de educație financiară – Premiul este acordat de ASF și a fost înmânat de domnul Cristian roșu, director general FGA pentru DEX Asigurează (autor Alin Băiescu).
 • Premiul Cel mai bun lector voluntar de educație financiară nebancară – Premiul este acordat de ASF și a fost înmânat de doamna Gabriela Boca, membru Consiliu ASF pentru doamna Mihaela Mircea.
 • Premiul special pentru implicarea activă și promovarea unei educații financiare corecte – Premiul este acordat de ASF și a fost înmânat de domnul Călin Rangu, director ASF pentru Grupul de presă Bursa.
 • Premiul special pentru educație financiară nebancară – Premiul este acordat de ASF și a fost înmânat de domnul Călin Rangu, director ASF pentru Școala de investitori (SSIF Tradeville SA).
 • Premiul special pentru educație financiară nebancară – Premiul este acordat de ASF și a fost înmânat de domnul Călin Rangu, director ASF pentru Life Changer/Schimbăm vieți (Metropolitan Life).
 • Premiul Cea mai bună campanie de responsabilitate socială cu componentă educativă – Premiul este acordat de ASF și a fost înmânat de domnul Cornel Coca Constantinescu, Prim-Vicepreședintele ASF pentru Octombrie – Luna Asigurărilor de Locuințe (Asociația pentru Promovarea Asigurărilor).
 • Premiul special pentru rezultate școlare deosebite – Premiul este acordat de Mihai Chirică, Primarul Municipiului Iași elevului Alexandru Mîrț, clasa a XI-a Colegiul Național Emil Racoviță Iași, olimpic la Economie.
 • Premiul Cea mai creativă campanie de educație financiară nebancară – Premiul este acordat de ASF și a fost înmânat de domnul Mișu Negrițoiu, Președinte ASF pentru România investește (Erste Asset Management).

Membrii juriului sunt:

Doamna Ligia Georgescu Goloșoiu, Asociația pentru Promovarea Performanței în Educație

Domnul Vasile Cazan, Asociația APCONS Iași

Reprezentant ASF